Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Takarodjanak az életemből!
  2014-12-12 21:02:52, péntek
 
  Takarodjanak az életemből!

Komolyan mondom, az embernek napról-napra telik a bakancsa önökkel, uraim! Mi a jóistent képzelnek magukról?! Milyen alapon turkálnak az életemben, a bevásárlószatyromban, a hálószobámban, a gyerekem nadrágjában? Mégis, mi a fenét gondolnak, ki vagy mi jogosította fel önöket erre?!
Banánköztársaság, Gumiszoba, Kiemelt | Szerző: Nagypál Anikó | 2014. december 9. | 110 komment

Nagy Testvérek, hagyjatok!

Mi fog még következni? És mi az, ami már önöknek is sok lesz? Lesz ilyen egyáltalán?!

Hogy mi a baj?

Vádolom önöket uraim, vádolom önöket azzal, hogy súlyos sötétségben élik az életüket! Ideje lenne kihúzni a fejüket a homokból, és megtekinteni, milyen szép, új világot gründoltak össze nekünk. Gyönyörködjenek benne! Megéri! És ha jól szétnéztek, talán azt is elárulhatnák, hány bőrt akarnak még lehúzni rólunk?! Önök pofátlanul elvették azt a pénzt, amit annak tudatában gyűjtögettünk, hogy az államtól öreg napjainkban szart se kapunk; elvették az Alkotmányunkat, hogy a saját ostoba képükre formálják; elvették a kedvünket attól, hogy bárkinek büszkén bevalljuk, hogy magyarok vagyunk; elvették nem csak a fiatalok jövőjét, de az idősebbek nyugalmát is, mert uraim, önök, csakis önök miatt tántorgott ki másfélmillió emberünk, és ha még egyszer meghallom azt, hogy kalandvágyból, én nem állok jót magamért, esküszöm. Kalandvágyból, hogyne, a közel ötvenéves, aki életében nem volt még munka nélkül, most biztos kalandvágyból lakik együtt tizedmagával és gyűri az angolt, hát persze... Soroljam tovább, mit vettek még el?

Nézzenek már körül uraim, és értsék meg, hogy ha nekünk a nyakunkig ér a szar, bizony önök is büdösek lesznek! És tudják mit? Amikor majd a nép beszabadul a családi segítséggel és véres verejtékkel (muhaha), téglánként összerakott diszkrét rezidenciákra, és nekiáll szelfizni az arany wc-kefékkel, akkor rohadtul nem kell majd csodálkozni, mert szóltak. Nem is egyszer. És szóltunk mi is, sokszor, mi, firkászok, az ellenzék bérencei. Nyugodtan pisiltessenek meg, és akkor mi van? A nyomort nem attól a jointtól látom, amit három éve szívtam el. Nesze, ,,kedves" HírTV, most már ezt is tudod!

Nem érzik, hogy szánalom, amit művelnek? Hogy már saját maguk is hátrálnak ki az idióta ötleteik mögül... ugye, ha már a pisilésnél tartunk. Komolyan, ezt mégis hogy gondolták? Ez az, hogy nem gondolták, mert gondolkodni, az luxus, a szétcuccozott fejű Habony-művek kiböffent valami zseniálisat a pofáján, Kocsis Máté, a jól nevelt spániel meg azonnal a szájába veszi, és kicsit zsonglőrködik vele. Közben meg annyira kínos ez még a saját színeikben focizó NER-társaknak is, hogy nem győzik fogni a fejüket.

Vagy ennyire be méltóztatnak szarva lenni, hogy megint kell valami, amire a Főnök péntek reggel a Kossuthon kegyesen azt mondhatja, hogy áááá, ilyen nem lesz, ugyanmá' dehogy... Tényleg ennyire ostobának néznek minket? Hogy akkor majd hirtelen mindenki mindent elfelejt, meg amúgy is, olyan derék magyar fiú ez a Viktor, olyan jó választási malacos jovialitás ül a képén... és hopp, a Fidesz má' megin' népszerű, ki lehet fújni a benntartott levegőt?!

Hát nem, uraim, ezt már súlyosan benézték, mert lehet, hogy Átlag Mariska néni nem érti, nem látja, hogy mekkora pénz háromezermilliárd, Tömeg Bélát meg hidegen hagyja az alkotmány, de önök már oda jutottak a pitiáner szarrágásukkal, hogy az átlag és az átlag alatti egyszerű, jó munkásemberek is kimennek az utcára, nem csak a kényesbélű balliberó jogvédők és firkászok.

Átlag Mariska néni ugyanis nem háborodott fel a háromezermilliárd miatt, de azt érezni fogja, amikor már a tescos párizsit se veheti meg. Tömeg Béla leszarta az alkotmányt, csak legyen meg a betevő, olcsó, de iható söre az Auchanból. Gondolom, rájöttek, hogy az istenadta nép akkor sem fog ezután sem CBA-ba menni, ha ezer békemenetet szerveznek az ügy érdekében és Bayer Zsóti oldalakat tölt meg hazaárulózással. Ehelyett az is inkább átmegy a túloldalra és köp hármat balra, akit a politika hidegen hagy. Hát akkor, gondolják önök, zárjunk be minden mást, mert még nincs elég nagy autó ennek a derék Lacinak a segge alatt!

Jól értsék meg: az én életemből nem hiányozna a Tesco, ha a sarki CBA-ban is annyiért vehetném meg a tejet és a kenyeret, mint ott, mint ahogy nem hiányozna az RTL Klub sem, ha az önök közszolgálatinak csúfolt adójából is megtudhatnék valamit a világról, mármint azon kívül, hogy micsoda remek kormányom van, annak meg milyen galád ellenzéke... De ha már önöket megválasztották (?) arra, hogy olyan döntéseket hozzanak, amik milliók életére hatnak, talán elvárható lenne, hogy picit kilépjenek az ,,én"-ből és elkezdjenek ,,mi"-ben tervezni.
hirdetés

Bonyolult?

Akkor most minden türelmemet összeszedve, megpróbálom a lehetetlent: elmagyarázni, hogy ez az ostoba magyar népség nem azért nem veszi az ,,egéssségesss" magyar élelmiszert, és nem azért issza a ,,gyüttment" szlovák tehenekből fejt tejet, mert hazaáruló és nemzetvesztő. NEM! Lassan mondom, hogy megértsék: SZEGÉNYSÉG VAN! Értik? És bármit hadovál is össze az önök imádott Vezére a parlamentben, nem kevesebb lett négy év alatt a szegény, hanem több, az meg egyenesen kacagtató lenne, ha nem volna siralmas, hogy ezeknek a szegényeknek ma több a pénzük. Az emberek pedig azon spórolnak, amin tudnak. Ezt ennél egyszerűbben már nem tudom a szájukba rágni, sajnálom. Ja, és azzal sem ártana tisztában lenni, hogy bizony baromi sokan járnak hétvégén bevásárlóközpontokba, hipermarketekbe. Eláruljam, hogy miért? Egyrészt, mert akinek van munkája, az egyébként dolgozik. Látástól Mikulásig, igen. És mi van azzal, akinek munkája sincs? Na, azok járnak melegedni.

Most adok pár másodpercet, hogy ezt feldolgozzák. Igen bazmeg, MELEGEDNI!

Azt hiszik, nincs ilyen? De van! Tudják, én egyszer laktam egy olyan lakásban, ahol egy konvektor volt, meg egy sütő, végszükség esetére. Rohadt hideg volt, és azt is elárulhatom, hogy amikor az ember főiskolára jár és mellette hat órában dolgozik, akkor nem futja olyan luxusra, hogy rendesen fűtsön. És képzeljék el, amikor már rajtam volt az összes pulóverem, meg a legvastagabb plédem, akkor fogtam magam, és elmentem a legközelebbi plázába melegedni, mert elgémberedett kézzel elég nehéz ám egyetemes történelmet jegyzetelni.

És képzeljék, rajtam kívül még baromi sokan vannak így. Öregek is, például. Elmennek melegedni és vadásszák az akciókat. Így élik túl önöket, meg a hideget. Sokan még a magányt is, mert gondolom, ez is hihetetlen, de vannak, akik azért mászkálnak örökké boltba meg orvoshoz, mert emberi szót akarnak hallani. Én elhiszem, hogy ezt is nehéz elképzelni, de mit csináljunk, ilyen is van.

Fájdalmas lehet persze belegondolni, hogy nem mindenki olyan erőtől duzzadó, egészséges, mint önök. Nem mindenkinek van tele a zsebe, nem mindenkinek futja külföldi gyógykezelésre. El tudják képzelni önök, hogy van, akinek egy szemüveg luxus? Például nekem is. Több mint húsz éve rövidlátó vagyok. Gyerekkoromban nem voltunk kőgazdagok, de a szüleim mindig ki tudták fizetni az új és újabb szemüvegem. Nem, nem azért kellett új szemüveg, mert haszontalan, drogos gyerek voltam és mindig összetörtem, hanem mert romlott a szemem. Ma, 2014-ben, ott tartunk, hogy nem tudok új szemüveget csináltatni, pedig szükségem lenne rá, de nem tudom kifizetni. És akkor az ember elgondolkodik, hogy oké, nekem van kontaktlencsém, úgyis inkább azt hordom, de mi van azzal, akinek egyáltalán semmije nincs? Önök szerint manapság hány olyan gyerek van, akinek szüksége lenne szemüvegre, de nem jut el látásvizsgálatra onnan, az isten háta mögül, vagy ha mégis eljut, akkor sem tudják neki kifizetni? Mit gondolnak, hány gyerek morzsolódik le és marad egy életre tanulatlan és képzetlen, mert azt hiszik róla, hogy buta és nem tud, vagy lusta és nem akar tanulni, pedig csak a táblát nem látja? És ugyan miért nem az jutott eszükbe, hogy abból a negyvenhárom milliárdból rajtuk segítsenek, ahelyett, hogy drogtesztre szórnák el? Mit gondolnak, drogos gyerekből van több, vagy szegényből?

Önök vajon miért nem gondolkoznak ilyeneken, uraim?

Szóval, vegyék ki a kezüket a pénztárcámból, a gyerekem nadrágjából, a bevásárlószatyromból, csukják be maguk mögött a hálószobám ajtaját, szálljanak ki a laptopomból, az egész életemből, és azt javaslom, baromi sürgősen kezdjenek el gondolkodni.

Ha ugyan még nem késő.



Nagypál Anikó

http://gepnarancs.hu/2014/12/takarodjanak-az-eletembol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: látásvizsgálatra, közszolgálatinak, banánköztársaság, hipermarketekbe, gyönyörködjenek, megválasztották, hazaárulózással, szarrágásukkal, gyógykezelésre, alkotmányunkat, gyerekkoromban, kontaktlencsém, munkásemberek, hálószobámban, zsonglőrködik, rezidenciákra, pisiltessenek, kalandvágyból, elgémberedett, gyűjtögettünk, pénztárcámból, elgondolkodik, szétcuccozott, szegényeknek, belegondolni, legközelebbi, legvastagabb, feldolgozzák, egyszerűbben, nemzetvesztő, elárulhatnák, megtudhatnék, tizedmagával, parlamentben, másfélmillió, gondolkoznak, embernek napról-napra, bakancsa önökkel, jóistent képzelnek, gyerekem nadrágjában, fenét gondolnak, államtól öreg, saját ostoba, kedvünket attól, fiatalok jövőjét, idősebbek nyugalmát, közel ötvenéves, családi segítséggel, arany wc-kefékkel, ellenzék bérencei, jointtól látom, idióta ötleteik, Nagypál Anikó, Nagy Testvérek, Kocsis Máté, Átlag Mariska, Tömeg Bélát, Tömeg Béla, Bayer Zsóti, SZEGÉNYSÉG VAN, Látástól Mikulásig,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Nagyi telefonál  Egy maradéktalanul uralt világ  Nagyi telefonál  Neked tudnod kell  Egy bizonyos határt  Julian Brass gondolata  Szép napot kívánok  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Adakozás  Próbálj meg ...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Bertolt Brecht -től idézet  Adakozás  Adakozás  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Akarat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  A sors  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Sokan azt tartják  Mindig jusson idő nevetni  Reggel van  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  képre írva  Png kutya  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Egy lelki imádság  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Mi lenne ha  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Neked tudnod kell  Elköszönt  Adakozás  Nem méltó hozzád  Őrizkednünk kell... 
Bejegyzés Címkék
embernek napról-napra, bakancsa önökkel, jóistent képzelnek, gyerekem nadrágjában, fenét gondolnak, államtól öreg, saját ostoba, kedvünket attól, fiatalok jövőjét, idősebbek nyugalmát, közel ötvenéves, családi segítséggel, arany wc-kefékkel, ellenzék bérencei, jointtól látom, idióta ötleteik, pisilésnél tartunk, szétcuccozott fejű, szájába veszi, saját színeikben, benntartott levegőt, pitiáner szarrágásukkal, átlag alatti, kényesbélű balliberó, háromezermilliárd miatt, tescos párizsit, politika hidegen, derék Lacinak, segge alatt, sarki CBA-ban, önök közszolgálatinak, ostoba magyar, önök imádott, emberek pedig, szájukba rágni, egyébként dolgozik, olyan lakásban, konvektor volt, ember főiskolára, összes pulóverem, legvastagabb plédem, legközelebbi plázába, szemüveg luxus, szüleim mindig, ember elgondolkodik, isten háta, életre tanulatlan, jutott eszükbe, negyvenhárom milliárdból, gyerekem nadrágjából, hálószobám ajtaját, egész életemből, látásvizsgálatra, közszolgálatinak, banánköztársaság, hipermarketekbe, gyönyörködjenek, megválasztották, hazaárulózással, szarrágásukkal, gyógykezelésre, alkotmányunkat, gyerekkoromban, kontaktlencsém, munkásemberek, hálószobámban, zsonglőrködik, rezidenciákra, pisiltessenek, kalandvágyból, elgémberedett, gyűjtögettünk, pénztárcámból, elgondolkodik, szétcuccozott, szegényeknek, belegondolni, legközelebbi, legvastagabb, feldolgozzák, egyszerűbben, nemzetvesztő, elárulhatnák, megtudhatnék, tizedmagával, parlamentben, másfélmillió, gondolkoznak, negyvenhárom, megtekinteni, méltóztatnak, elmagyarázni, takarodjanak, egéssségesss, békemenetet, elárulhatom, benntartott, összeszedve, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.